începutul paginii

Aventuri la izvoarele termale

Public·14 membri

Adaugă această destinație pe lista ta de excursii cu rucsacul în spate! Izvoarele termale Conundrum din zona naturală protejată Maroon Bells-Snowmass, în apropiere de Aspen, Colorado

43 de vizualizări
Membru necunoscut
25 februarie 2025

Parcurgând 13,7 km și urcând 762 de metri în altitudine, prin vale, prin păduri și pajiști, până la renumitele izvoare termale Conundrum, am simțit oboseala în ultimul kilometru de urcare și în ultimul kilometru de coborâre, dar excursia cu rucsacul în spate a meritat cu prisosință! Singura mea recomandare este să împachetați cât mai puțin posibil, pentru a vă ușura drumul. Pentru a vă aclimatiza la altitudine, cel mai bine este să petreceți noaptea în Aspen sau Denver înainte de a începe urcarea pe traseu. De asemenea, trebuie să traversați râul format din zăpada topită de câteva ori pe drum, așa că asigurați-vă că aveți încălțăminte bună pentru apă. Izvoarele sunt situate între două cascade și există o serie de locuri frumoase de campare din care puteți alege. Priveliștea de la izvoare este fantastică! Am avut, de asemenea, o ocazie minunată de a mă reconecta cu natura – scufundându-mă în izvor în timp ce priveam un porc spinos care mânca mușchi de pe stâncile din apropiere.

Editat

Grupuri pe canalul Sauna 

partea de jos a paginii